HOME | Over Ons | Onze Manieren.. | Over Warm Roken | Indirect Grillen | De Voordelen | WINTER BBQ | BLUE SMOKE RECEPTEN

Winter Barbecue

BBQ Brengt Gezelligheid als het Buiten Koud Is

Barbecue brengt veel genoegen en gezelligheid, vooral in de wintermaanden. Veel mensen denken bij barbecue aan warm weer en korte broeken, en realiseren zich niet dat juist bij koud, nat en slecht weer een barbecue pas écht gezellig wordt! Je hoeft alleen maar te zorgen dat je droog en een beetje beschut staat.

Foto van het Blue Smoke BBQ Turkey Burn Winter Barbecue Feest. Met de door Blue Smoke BBQ gebruikte techniek van warm roken en indirect grillen hoef je niet de hele tijd met de barbecue in de weer te zijn. Integendeel, die warme ketel doet het werk en verwarmt je gasten, en daar bij heb jij zelf - als pitboss en als ceremoniemeester - volop tijd over om mee te genieten!

Probeer zo'n winter barbecue en ontdek de echte gezelligheid. Laat je gasten zich warm kleden, maak een mooie kan Glühwein, zorg voor warme chocola, vergeet de Cognac en de Jägermeister niet, lichtsnoertje er bij, vuurkorf aan, een mooi stuk vlees op de barbecue, passend muziekje... Heb je 'm?

Winter BBQ Menu Suggesties

Voor de winter BBQ kunnen we u van harte aanbevelen:

Warm Gerookte Varkenshielen

Foto van Warm Gerookte Varkenshielen Een echt Brabants Hammetje! De varkens hielen in dit barbecue recept zijn eerst ingewreven met een lekkere pittig-zoete mosterd-rub, en daarna dik drie uur warm gerookt met eiken hout.

Gepekeld en Warm Gerookt Spek

Foto van Gepekeld en Warm Gerookt Spek in de Barbecue Rookoven Dit gepekeld en warm gerookt spek is - in plakjes en met een beetje mosterd - een lekkernij op een stukje roggebrood.
Smaakt natuurlijk ook geweldig bij de zuurkool!

Surinaams Geroosterd Varken (Losie Agoe Metie)

Foto van Surinaams Geroosterd Varken In Suriname wordt dit geroosterd varken Losie Agoe Metie genoemd. Mijn vriend Edgar maakt het gewoonlijk op Kerstavond. Iedereen die langs komt moet een stuk proeven.
En Brada! - het is lékker!

Gepekelde en Warm Gerookte Hele Beenham

Foto van gepekelde en warm gerookte hele varkenspoot in de kogel barbecue. Deze hele varkenspoot hebben we eerst 16 uur ondergedompeld in een kruidige pekel. Daarna is deze mooie bundel fricandeau, beenham en andere beenspieren bijna tien (10!) uur warm gerookt met brokken eiken hout in de barbecue.

Duitse Kalkoen Barbecue

Foto van warm gerookte Duitse Kalkoen Voor ons traditionele Blue Smoke "Turkey Burn" winter barbecue feest van 2009 hadden wij gekozen voor het thema "Duitsland". Daar hoort natuurlijk een echt Duits kalkoen recept bij!Hier Uw Advertentie ?Barbecue Technologie...

Hier vindt u nog meer barbecue "technologie", indien nodig:
Hier Uw Advertentie ?
Bij Blue Smoke BBQ zijn we gek op chili pepers!
Keep Smokin' !