HOME | Over Ons | Onze Manieren.. | Over Warm Roken | Indirect Grillen | De Voordelen | WINTER BBQ | BLUE SMOKE RECEPTEN

Markeer Uw Weber!

Uw Weber Verbeteren - Kost Niets !

Bij de belangrijkste factoren voor een geslaagde warm roken sessie horen temperatuur controle en temperatuur beheersing. Voor een goede temperatuur beheersing is het belangrijk dat u precies weet wat u doet. Een Weber Gold kogelbarbecue heeft een prachtig bodem ventilatie mechanisme. Echter, tijdens het roken kun je vanaf de buitenkant de exacte stand van deze onderste ventilatie schuiven niet zien.

Ontdek hoe u op een simpele manier en zonder kosten uw Weber Gold barbecue kunt verbeteren.

Foto van de markering van de exacte posities van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold barbecue door Blue Smoke BBQ. Dames en Heren, Markeer Uw Weber !!!!


Hier Uw Advertentie ?


Open Positie

Om de "net open positie" van de onderste luchtgaten te markeren schuift u de bedienings hendel van de schuif eerst helemaal naar links tot de luchtgaten geheel gesloten zijn, beweeg de hendel daarna naar rechts tot de luchtgaten bijna geheel open zijn. (99% is goed genoeg)

Foto van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold barbecue in open positie - door Blue Smoke BBQ.

Foto van de markering van de open positie van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold bbq - door Blue Smoke BBQ.
Markeer de positie van de hendel met een watervaste stift.

Op deze manier kunt u gemakkelijk de exacte positie terug vinden waarbij de bodem ventilatie schuif net 99% open staat.

Opmerking: We zijn niet echt geinteresseerd in die laatste 1% open. Als u de volle 100% open positie zou markeren, dan zou het bijbehorende streepje erg ver naar rechts komen te staan en zou het onmogelijk worden om de stand tussen 50% en 100% open een beetje goed in te schatten.


Hier Uw Advertentie ?


Gesloten Positie

Om de "net gesloten positie" van de onderste luchtgaten te markeren schuift u de bedienings hendel van de schuif eerst naar rechts tot de luchtgaten geheel open zijn, beweeg de hendel daarna naar links tot de luchtgaten net geheel dicht zijn.

Foto van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold bbq in gesloten positie - door Blue Smoke BBQ.

Foto van de markering van de gesloten positie van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold barbeque - door Blue Smoke BBQ.
Markeer de positie van de hendel met een watervaste stift.

Op deze manier kunt u gemakkelijk de exacte positie terug vinden waarbij de bodem ventilatie schuif net 100% gesloten is.


Hier Uw Advertentie ?


Half Open Positie

Om de "50% open positie" van de onderste luchtgaten te markeren schuift u de bedienings hendel van de schuif eerst helemaal naar links tot de luchtgaten geheel gesloten zijn, beweeg de hendel daarna naar rechts tot de luchtgaten zo ongeveer 50% open zijn. (dit komt niet zo vreselijk nauw)

Foto van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold barbeque in 50% open positie - door Blue Smoke BBQ.

Foto van de markering van de 50% open positie van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold bar-bq - door Blue Smoke BBQ.
Markeer de positie van de hendel met een watervaste stift.

Op deze manier kunt u gemakkelijk de exacte stand van de hendel terug vinden waarbij de bodem ventilatie schuif precies 50% open staat.

Let wel, de 50% open markering zit niet precies tussen de markeringen van de gesloten en open posities.


Hier Uw Advertentie ?


Barbecue Technologie...

Behoefte aan nóg meer barbecue "technologie" ?
Hier Uw Advertentie ?
Bij Blue Smoke BBQ zijn we gek op chili pepers!
Keep Smokin' !