HOME | Over Ons | Onze Manieren.. | Over Warm Roken | Indirect Grillen | De Voordelen | WINTER BBQ | BLUE SMOKE RECEPTEN

Blue Smoke Fanmail

Berichten van BBQ Fans

Op deze pagina hebben we een paar van de vele berichten verzameld die we kregen van de Blue Smoke bezoekers. Mocht u ons een email gestuurd hebben en uw bericht niet in deze lijst tegenkomen, maakt u zich alstublieft geen zorgen, het ligt niet aan u. We doen ons best, maar vanwege tijdgebrek nemen we niet alle door ons ontvangen emails op in deze lijst.

In ieder geval: Mocht u nog twijfelen over de aanschaf van een goede barbecue, of aan uw persoonlijke barbecue-talent, lees dan hier wat anderen met de Blue Smoke methode en recepten bereiken. Dat kunt u namelijk zelf ook!


Jos uit Hengelo, op 8 maart 2013:

Hallo daar jullie van Bluesmoke,
Graag wil ik jullie bedanken voor de vele tips and trics op jullie website. Door jullie heb ik een begin gemaakt met een andere manier van barbecueën. Het inrichten van de barbecue, de vele recepten, ik vind het geweldig!

Vorig jaar al hebben we ons een mini Weber aangeschaft voor op de camping, dit jaar gevolgd door een one touch voor achter het huis. Ik denk dat we al 10 keer gebarbecued hebben dit jaar! Ik blijf kijken op deze mooie website en wens jullie veel bbq plezier toe!

Vriendelijke groet, Jos


Marco, op 24 april 2011:

Geachte,
Gisteren kwam ik bij toeval via Google op uw site en ben gelijk blijven hangen.
Ik heb mijn bbq opnieuw ingericht volgens uw tips en het resultaat was echt geweldig! Het waren een simpele hamburger en een worstje, maar de rooksmaak van echt eikenhout was duidelijk aanwezig en ze waren superlekker.
Volgende week ga ik de kippenbouten of spare-ribs proberen, dat lijkt me echt geweldig.
Dus bij deze hartelijk bedankt voor alle info op uw site, ik ga er nog heel veel gebruik van maken.
Met vriendelijke groeten,
Marco

p.s. mijn vrouw wil graag weten waarom u geen vis-recepten heeft.


(Beste Marco, bedankt, wij hebben een paar visrecepten in voorbereiding. Kijk intussen misschien even naar de Gerookte Forellen op onze Engelstalige site?)

Blue Smoke BBQ Salade


Thomas, op 24 april 2011:

Beste Blue Smoke,
Bedankt voor jullie geweldige site!
Bbquen (grillen) was vroeger voor mij meer een stressvolle gebeurtenis dan een ontspannen avondje.
Afgelopen week dan toch maar eens een Weber gekocht. En dan ga je opzoek naar info, wat is lekker, wat is indirect grillen, enz...
Ik kwam per toeval op jullie site en heb geloof ik nu alles al 2x gelezen. Wat een geweldige info.
Bbquen geeft nu zoveel plezier en rust. Vanavond word de 8ste avond dat we gaan bbquen. Heb al een aantal vrienden geimponeerd met jullie dry rub en hele kip. Die snappen het ook niet.

1. dat het zo lekker is;

2. hoe ik 1.5 uur op mn r..t kan blijvn zitten zonder op te staan.

Geloof dat ik om de 10 min hoor: "Staat het nu niet aan te branden? moet je niet even kijken?" hahahah
Ieder geval, jullie worden gewaardeerd!
Eet smakelijk en geniet,
Thomas


(Beste Thomas, bedankt, fijn dat jullie er ook zo van genieten!)

Blue Smoke BBQ Salade


Lorenzo, op 14 maart 2011:

Beste Juancho,
Sinds een maand ben ik een bezoeker van jullie website bluesmoke-bbq.nl
Via deze weg wil ik je laten weten dat ik erg veel plezier heb beleeft aan de indirect grillen / warm roken methode en de recepten.
Ik was altijd al fan van bbq-en maar na een aflevering van Eigen Huis en Tuin waarin een recept werd gemaakt op een Weber smoker ben ik het web gaan afzoeken naar een betaalbare manier om te gaan roken (de Weber smoker is zijn geld waarschijnlijk dubbel en dwars waard maar ik heb al een Weber original van 57cm).
Toen ik op jouw website terecht kwam wilde ik jullie methode meteen uitproberen, en dat is goed gelukt!
Ik heb nog geen thermometer dus ik ben nog wel aan het stoeien met de temperatuur en tijd maar dat krijg ik vast wel onder de knie. Ondanks alles tot op heden bij mij aanzienlijk sneller klaar is dan jij adviseert smaakt het allemaal geweldig.
Mijn complimenten voor jullie site!
Groeten,
Lorenzo


(Beste Lorenzo, bedankt! Ik vermoed dat de temperatuur van de rook in de BBQ bij jou wat hoger ligt dan bij ons, maar op zich is dat geen probleem. Blijf experimenteren en zoek wat voor jou het beste werkt!)

Blue Smoke BBQ SaladeBarbecue Technologie...

Hier vindt u gedetailleerde informatie over barbecue "technologie":
Hier Uw Advertentie ?
Bij Blue Smoke BBQ zijn we gek op chili pepers!
Keep Smokin' !