HOME | Over Ons | Onze Manieren.. | Over Warm Roken | Indirect Grillen | De Voordelen | WINTER BBQ | BLUE SMOKE RECEPTEN

Blue Smoke Barbecue Spullen

Op de foto hier onder zie je een paar van de barbecue grills en smokers die wij hier bij Blue Smoke BBQ gebruiken voor het warm roken en indirect grillen van vis en vlees. Zo'n kogel barbecue gebruiken wij ook voor het roosteren van heerlijke steaks en burgers direct boven de hete kolen. Dit soort barbecues kun je met wat trucs voor alle grill en rook activiteiten gebruiken.


Mijn Barbecues - 'het kleintje' en 'de dikke' Mijn barbecues - "het kleintje" en "de dikke"...Juancho's Dubbel Grill

Foto van Juancho's Double Grill - door Blue Smoke BBQ. Terwijl Juancho's Split Grill de werking en prestaties van uw Weber grill verbetert, verdubbelt Juancho's Dubbel Grill de capaciteit van uw grill rooster.


Juancho's Split Grill

Foto van Juancho's Split Grill door Blue Smoke BBQ. Voor een lagere temperatuur in de barbecue, betere controle over het vuur, én voor een groter grill oppervlak, richt ik mijn barbecue in voor indirect grillen aan één kant.


Markeer Uw Weber Gold voor een Beter Resultaat

Foto van de markering van de exacte posities van de onderste ventilatie schuiven van een Weber Gold barbecue door Blue Smoke BBQ. Door de open, gesloten en midden positie van de onderste luchtgaten van uw Weber Gold barbecue te markeren kunt u de temperatuur tijdens het warm roken beter beheersen.TIP:   Ontdek de Blue Smoke Winter Barbecue


Hier Uw Advertentie ?


Soorten Barbecues

Er zijn vele merken en soorten grills en barbecues op de markt, met even zo vele uitvoeringen en prijzen. Een goedkope barbecue hoeft niet slecht te zijn, en een dure barbecue is niet altijd de beste.

Wij hebben met onze vriendenkring eens een eenvoudig opklapbaar barbecuetje gekocht voor 10 euro en dat ding gaat al een paar jaar mee op ons jaarlijkse kampeer-weekend. Er komen heerlijke satétjes en koteletten af!

Let wel dat je voor indirect grillen en warm roken een afsluitbare grill nodig hebt. Met een luik of deksel zodat de warmte en de rook binnen in de barbeque rond het vlees of vis kunnen circuleren.


Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt.
                              Bezoek ook onze andere paginas!
  --->


Hier Uw Advertentie ?


Barbecue Merken en Fabrikanten

De volgende fabrikanten leveren houtskool gestookte kogel barbecues die uitstekend geschikt zijn voor warm roken en indirect grillen:


-

Kogel Barbecue Outdoor Chef

-

Kogel Barbecue Weber

-

Kogel Barbecue Barbecook

-

Kogel Barbecue FireFriend

-

Diverse (onbekende) barbecue merken, te koop bij bouwmarkten, tuincentra, kampeercentra, internetshops, etc.
Hier Uw Advertentie ?
Bij Blue Smoke BBQ zijn we gek op chili pepers!
Keep Smokin' !