HOME | Over Ons | Onze Manieren... | Over Warm Roken | Indirect Grillen | De Voordelen | Links | RECEPTEN

Rode Koolsla No. 3

Deze robuuste rode koolsla met stukjes appel smaakt heerlijk fris bij de stevige smaak van gerookt vlees van de barbecue zoals gerookte kip of gerookte spareribs. Fijngesnipperde sjalotjes en Spaanse peper geven aan deze kleurige rauwkost salade een pittig accent.

Dit snelle koolsla recept is gemakkelijk te maken terwijl het vlees in de barbecue ligt te roken en laat zodoende meer dan genoeg tijd voor een biertje of een Caballo Negro en een goed gesprek met je vrienden.


Blue Smoke BBQ - rode koolsla met stukjes appel

Je kunt deze rode coleslaw gerust een paar uur van te voren maken, dan heb je helemaal veel tijd over om tijdens de barbecue samen met je vrienden de problemen van deze wereld op te lossen...


TIP:   Ontdek de Blue Smoke Winter Barbecue


Hier Uw Advertentie ?


De Ingrediënten


In dit rode koolsla recept gaan de volgende ingredienten:


4 Eetlepels
2 Eetlepels
1 Eetlepel
1 Eetlepel
1 Theelepel
1
2
1
 
1/4 Theelepel
1/4 Theelepel
500 gram
Olijf Olie (liefst extra vierge)
Witte Balsamico Azijn
Mayonaise
Mosterd
Suiker
Appel, in kleine stukjes
Sjalotjes, fijngehakt
Spaanse Peper, zaad en zaadlijsten verwijderd, fijngehakt
Zwarte Peper, half-grof gemalen
Zeezout, half-grof gemalen
verse Rode Kool, fijngesneden




Hier Uw Advertentie ?


Bereidingswijze

Mengen!


De bereiding van dit Rode Coleslaw recept gaat als volgt in zijn werk:

-

Verwijder zaad en zaadlijsten uit de Spaanse peper en hak de peper overdwars in dunne reepjes;

-

Snipper de sjalotjes;

-

Doe alle ingredienten behalve de rode kool en de appel in een schaal en meng goed door elkaar;

-

Indien nodig, snipper de kool;

-

Meng de rode kool snippers goed door het mengsel in de schaal;

-

Zet de rode kool sla liefst nog een uurtje in de koelkast alvorens op te dienen;

-

Vlak voor het opdienen: Schil en snipper de appel, en meng door het mengsel in de schaal;




Hier Uw Advertentie ?


Suggestie van de PitBoss:


Deze fris pittige rode koolsla combineert heel mooi met:


Blue Smoke Warm Gerookte Kip Blue Smoke Warm Gerookte Kip
Er moeten minstens duizend manieren bestaan om een kip klaar te maken... Maar op déze manier maak je zelfs van de eenvoudigste en goedkoopste diepvrieskip een echte delicatesse.

Blue Smoke Barbecue Friet

Foto van Blue Smoke Barbecue Friet Als je deze warm-gerookte aardappelen eenmaal geproefd hebt, zul je de verleiding niet kunnen weerstaan om ze te gaan maken zodra je een vrij plekje ziet op het grill-rooster...





Hou je soms niet van rode kool, geen probleem:


Juanita's Amerikaanse Koolsla

Foto van Juanita's Amerikaanse Koolsla Dit is een vrij robuuste salade die enige tijd van tevoren klaargemaakt kan worden. Deze frisse en knapperige mix smaakt absoluut heerlijk bij alles wat er van de barbecue af komt.




Hier Uw Advertentie ?



Bij Blue Smoke BBQ zijn we gek op chili pepers!



Keep Smokin' !