Koreaanse Marinade
Een Lekker Pittig Rundvlees Recept
Dit Koreaans rundvlees marinade recept is Juancho's eigen interpretatie van het marinade recept voor het traditionele Koreaans barbeque rundvlees genaamd "Bool Kogi".
Bij Blue Smoke BBQ gebruiken we dit Koreaanse marinade recept om een geweldige rundvlees sate te maken, en nadat we het vlees gemarineerd hebben maken we van de resterende marinade een mooie sate saus.
Koreaanse Bief Marinade
Ingrediënten
Voor dit Koreaanse marinade recept heb je de volgende ingredienten nodig:
1 |
3 teentjes |
5 cm |
1/4 kop |
3/4 kop |
1/3 kop |
1 eetlepel |
Ui |
Knoflook |
Verse Gember (2cm - 3cm dik) |
Suiker |
Soya Saus |
Sesam Olie |
Chili Olie |
Bovenstaande hoeveelheden leveren ongeveer 2 koppen marinade op.
Bereidingswijze
- |
Pel de ui en de knoflook en hak in stukken; |
- |
Schil de gember en snij overdwars in 1mm dikke plakjes; |
- |
Maal de ui, knoflook en gember tot een fijne gladde pasta (dit werkt het beste in een food processor of blender); |
- |
Voeg suiker, soya saus, sesam olie en chili olie toe, meng goed door elkaar; |
- |
Klaar voor gebruik. |